16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Színes hírek

A Straub Manufaktúra termékeinek útja a boltunkba (VIDEÓ)

A Straub Manufaktúra termékeinek útja a boltunkba (VIDEÓ)

Szeretnénk ha látnátok honnan érkeznek a termékeink a boltunkba, hol készülnek és milyen alapanyagokból állnak az általunk is forgalmazott termékek, ezért a Facebook oldalunkon fut egy gyárlátogatás sorozatunk, ahol sorra keressük fel beszállító cégeinket.

Most a Straub Manufaktúra hús termékeinek gyártását szeretnénk bemutatni, ami a családi vállalkozásunk része, régi családi, hagyományos sváb receptek alapján dolgozunk.

A gyönyörű Somogy vármegyében működik ez a cégünk, így nálunk a természetközeli életmód és a minőségi húsfeldolgozás kéz a kézben jár.

Gondosan neveljük jószágainkat, odafigyelve a jólétükre, a legjobb körülmények biztosításával.

A hús feldolgozása során minden egyes lépést mi végzünk, hogy garantálni tudjuk termékeink frissességét és kitűnő minőségét.

Így biztos lehetsz benne, hogy a tőlünk vásárolt termékek teljesen természetesek és adalékmentesek.

A Facebookon a teljes videót ide kattintva tudod megnézni.

 

Kóstold meg te is! Ezeket a termékeket Budapesten csak személyes átvétellel a Sashalmi piacon, vagy 16. kerületi kiszállítással tudod megvásárolni, illetve Somogybabodi boltunkban, melynek elérhetőségét ide kattintva találod.

Webáruházunkban pedig ide kattintva láthatod a Straub Manufaktúra termékeit.