16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Boltjaink

KekszNeked / Termelők Háza 16. kerület

KekszNeked / Termelők Háza 16. kerület

2013-ban tértünk haza Angliából, ahol családunk egyik része több évig élt és dolgozott főként a vendéglátóiparban. Volt köztünk pék, cukrász, méhész, műszerész, egészségügyes és pénzügyes is. Itthon egy családként mást szerettünk volna csinálni, mint korábbi pályafutásaink során. Különbözően gondolkodtunk, de egy cél vezérelt minket, hogy a hagyományostól eltérő, adalék- és tartósítószer mentes kézműves finomságokkal ismertessük meg az embereket. Filozófiánkká vált az „Egészség, Minőség, Sokszínűség” hármasa. Ez a filozófia vezérli szívvel-lélekkel végzett munkánkat, és ez adja az újabb és újabb ötleteket. És persze a Te igényeid, mert mi figyelünk Rád. Mert nekünk Te vagy a fontos. És Neked mi a fontos?

Miért KekszNeked? 

Az óriás kézműves kekszekkel kezdődött minden… A receptet angliai életünkből hoztuk, a hozzávalókat jó minőségű, magyar összetevőkre cseréltük. Egyből megszerették az emberek. Mi pedig gondoltunk egy nagyot, belevágtunk, és megnyitottuk első kis üzletünket a Sashalmi piacon.

Egészség, Minőség, Sokszínűség kéz a kézben. 

Kenyér? Pékáru? Sütemény? Te kigondolod, milyet szeretnél, és mi megvalósítjuk, ha még nincs a polcainkon! Kóstolj bele hagymás kenyerünkbe, kovászos cipónkba, vagy a pogácsáinkba! Hidd el, nem fogsz csalódni.

Tejmentes, gluténmentes, laktózmentes finomságokra vágysz? Vegán vagy diabetikus terméket keresel? Nálunk válogathatsz ezekből, sőt mi új ötletekkel, és szakértői tanáccsal is ellátunk, ha speciális étrendet követsz.

Ha egészségügyi problémád van, szívesen segítünk megtalálni számodra az egészséges élelmiszerek rendkívül széles skálájából a Neked legmegfelelőbbet.

A kismamák és anyukák is biztosak lehetnek benne, hogy nálunk vegyszermentes alapanyagokból készült, ellenőrzött magyar árukat vásárolhatnak a gyermekeiknek.
Termékeink adalék- és tartósítószer-mentesek.

Fontos számodra a magyar termelőktől származó minőségi áru? Mi folyamatosan újabb és újabb családi gazdálkodókkal és termelőkkel ismerkedünk meg, mert hiszünk bennük. Hisszük, hogy szeretettel és gondos odafigyeléssel készített áruikat Te is szeretni fogod a mi polcainkon viszont látva.

Saját méhészetünk (www.balatonmez.hu) vegyszer- és antibiotikum mentes mézei és a Straub Manufaktúra füstölt termékei szintén saját kezünk munkáját dicséri.

Hová tartunk? A folytatásról… 

Üzleteinkben és most már webáruházunkban is várjuk vásárlóinkat kedvező árakkal.

Nem lazítunk, mert mindannyian a kitartó munkában, és a minőségi szolgáltatásban hiszünk.

Folyamatosan változunk, a Te igényeidhez igazítva, de egy valami nem változik: ma is a kakasokkal keltünk…

 

Címünk: 1163 Budapest, Sashalmi tér 1.

+36 30 958 2407

Nyitvatartás:

Kedd, Szerda, Csütörtök: 7-16 óráig
Péntek: 7-17 óráig
Szombat: 7-13 óráig
Vasárnap, Hétfő: ZÁRVA