16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

vSherpa Pr6biotics étrend-kiegészítő 60db kapszula
vSherpa Pr6biotics étrend-kiegészítő 60db kapszula
7 400 Ft

vSherpa Pr6biotics étrend-kiegészítő 60db kapszula

  • bélflóra egyensúly

  • mikrobiom

  • pre- és probiotikum

  • immunrendszer erősítése

  • jótékony baktériumok

  • optimális emésztés

  • hasznos mikroflóra támogatás

Márka
vSherpa
Mentesség
Cukormentes
7 400 Ft
Részletek

A vSherpa nevű cég egy 2. generációs magyar családi vállalkozás, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az étrend-kiegészítők piacán. Saját GMP-auditált üzemük garantálja termékeik legmagasabb színvonalát és prémium minőségét. Küldetésük: kísérni téged az egészségmegőrzés útján, akárcsak a serpák vezetik a hegymászókat a csúcsok felé.

Fedezd fel a természetes harmóniát és az egészség új dimenzióját ezzel az innovatív probiotikum kapszulával, mely nem csak egy, hanem 6 különböző baktériumtörzset tartalmaz, mindegyikből 1 milliárd élő baktériumcsírát, azaz összesen 6 milliárd egy kapszulában! Az Inulin, egy természetes prebiotikum, amit a kapszula tartalmaz, nemcsak táplálja a jó baktériumokat, hanem optimalizálja azok működését, így támogatva a bélflóra egyensúlyát és az emésztési folyamatokat.

A Lactococcus Lactis-tól a Bifidobacterium Longum-ig, minden egyes törzs különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek célzottan segítenek a szervezetnek a különböző kihívások leküzdésében. Váltsd valóra az egészségesebb élet reményét, és tapaszd meg azt az egyedülálló jóllétet, amit ez a probiotikum kínálhat! Az immunrendszer erősítésétől a tápanyagok felszívódásának javításáig, ez a termék minden szükségletet kielégít, és mindemellett természetes és tiszta összetevőket kínál.

A tudomány és a természet összhangjának köszönhetően fejlesztettük ki ezt a különleges formulát, hogy te a lehető legjobb formádat hozhasd ki, mind belülről, mind kívülről. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy felfedezd, milyen az, amikor a bélflóra harmóniában van – ahol az egészség valóban kezdődik!

Ismerd meg a vSherpa Pr6biotics étrend-kiegészítőt, ahol a tudomány találkozik a természettel, hogy elősegítse a bélflóra egészségét és a szervezet általános jólétét. Minden egyes kapszula hat különböző, gondosan kiválasztott probiotikus törzset tartalmaz, mindegyiktől 1 milliárd CFU-t (kolóniaalkotó egységet), összesen 6 milliárd élő baktériumcsírát biztosítva, valamint prebiotikus inulint a probiotikumok táplálására és az egészséges bélflóra támogatására. A vSherpa Pr6biotics formula magában foglalja az Inulint, Lactococcus lactis-t, Lactobacillus helveticus-t, Lactobacillus gasseri-t, Bacillus subtilis natto-t, Bifidobacterium breve-t és Bifidobacterium longum-ot. Ez a különleges kombináció elősegíti a bélrendszer egészségének fenntartását, támogatja az immunrendszert, javítja az emésztést és hozzájárul az általános jó közérzethez. A termék kapszulái biztosítják, hogy a vSherpa Pr6biotics tökéletes választás legyen, lehetővé téve mindenki számára, hogy hozzájáruljon bélflórája egészségéhez és így, közvetett módon, saját jóllétéhez. Az egészséges bélflóra kulcsfontosságú szerepet játszik nem csak az emésztésben, de a mentális egészségben, az immunrendszer erősítésében és számos krónikus betegség megelőzésében is. Tedd meg a lépést az egészségesebb élet felé a vSherpa Pr6biotics étrend-kiegészítővel, amely a legmodernebb biotechnológiai kutatások eredményeit hozza el közvetlenül a kapszulába zárva. Kezd el ma, és tapasztald meg a változást, amit egy kiegyensúlyozott bélflóra tehet az életminőségedben.

Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula

Hatóanyagok 1 kapszulában: 350 mg Inulin, 1 milliárd (10 9) CFU Lactococcus lactis, 1 milliárd (10 9) CFU Lactobacillus helveticus, 1 milliárd (10 9) CFU Lactobacillus gasseri, 1 milliárd (10 9) CFU Bacillus subtilis natto, 1 milliárd (10 9) CFU Bifidobacterium breve, 1 milliárd (10 9) CFU Bifidobacterium longum
Összetevők: Inulin, kapszula: zselatin, Lactococcus lactis, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus gasseri, Bacillus subtilis natto, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, csomósodásgátló: magnézium-sztearát

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva tartandó!  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen tárolva minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hónap/év): lásd a csomagoláson

Származási hely: Magyarország 

Adatok
Kiszerelés (db)
60