16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

vSherpa Nattokináz étrend-kiegészítő 60db kapszula
vSherpa Nattokináz étrend-kiegészítő 60db kapszula
6 600 Ft

vSherpa Nattokináz étrend-kiegészítő 60db kapszula

  • szív- és érrendszer támogatás
  • vérkeringés optimalizálás
  • vérrögképződés csökkentés
Márka
vSherpa
Mentesség
Cukormentes
6 600 Ft
Részletek

A vSherpa nevű cég egy 2. generációs magyar családi vállalkozás, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az étrend-kiegészítők piacán. Saját GMP-auditált üzemük garantálja termékeik legmagasabb színvonalát és prémium minőségét. Küldetésük: kísérni téged az egészségmegőrzés útján, akárcsak a serpák vezetik a hegymászókat a csúcsok felé.

Fedezd fel a vSherpa Nattokináz étrend-kiegészítőt, egyedülálló formulát, amely kiemelkedő támogatást nyújt a szív- és érrendszer egészségének fenntartásához. Minden kapszula 100 mg nattokináz enzimet tartalmaz, amely 2000 FU aktivitású, származtatva a Bacillus subtilis által erjesztett szója nattóból, hozzájárulva a vérkeringés optimalizálásához és a vérrögképződés csökkentéséhez. A vSherpa Nattokináz különlegessége abban rejlik, hogy a hagyományos japán étrend egyik kulcsfontosságú eleme alapján jött létre, ahol a nattó hosszú ideje ismert az egészségmegőrző hatásairól. Ez az étrend-kiegészítő a modern táplálkozástudomány és a hagyományos tudás egyesítésével kínál megoldást azok számára, akik proaktívan szeretnék támogatni szívük és érrendszerük egészségét. Ez az értékes hatóanyag zselatin kapszulába van betöltve, így könnyen fogyasztható, biztosítva, hogy mindenki számára elérhető legyen ez a természetes és hatékony támogatás. A vSherpa Nattokináz ideális választás azok számára, akik a természetes megoldásokat részesítik előnyben a szív- és érrendszeri egészségük megőrzésére és javítására. A nattokináz képes javítani a vér fluiditását, elősegíteni a normál vérnyomás fenntartását, és támogatni a véralvadási rendszer egészséges működését. Kezd el ma a vSherpa Nattokináz étrend-kiegészítő szedését, és érezd a különbséget, amit egy jól működő szív- és érrendszer tehet az életminőségedért.

Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula

Hatóanyagok 1 kapszulában: 100 mg (2000 FU) nattokináz enzim
Összetevők: térfogatnövelő szer: kukoricakeményítő, Nattokináz enzim (Bacillus subtilis által erjesztett szója nattó kivonatból), kapszula: zselatin

Figyelmeztetés! Amennyiben vérhígító vagy véralvadásgátló gyógyszert szed, használata előtt kérje ki orvosa véleményét.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva tartandó!  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Származási hely: Magyarország 

Adatok
Kiszerelés (db)
60