16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Kedvenc termékeink

DotsDiet termékek

DotsDiet termékek

Már Sashalmi boltunkban és webáruházunkban is kaphatóak a DotsDiet termékei!

Akár 1-1 étkezés helyettesítésére is ideálisak. Meglepően finom ízek, kellemes állagok jellemzik a leveseket, shake-eket, rost szeleteket, és a palacsintát, melyek a legnagyobb szaktudás és a részletekre való odafigyelés mellett lettek megalkotva.

Dr. G. Kiss Orsolya, orvos, klinikai farmakológus, táplálkozástudományi szakember, akinek fő érdeklődési területe a hatóanyag kutatás, nőként, anyaként többször szembesült már felesleges plusz kilókkal, ezért úgy döntött, hogy fejleszt egy olyan diétát támogató rendszert, mely egészségünket megtámogatva segíti a plusz kilók lefaragását.

Saját laktóz intoleranciája indította arra, hogy vegán összetevőket használjon alapanyagként, illetve törekedett a lehető legkevesebb allergén alapanyag bevonására, emellett pedig egyértelmű volt, hogy vitaminokkal is dúsítsa a termékeket. A cukormentes étrendet követőkre is odafigyelt, így lettek a termékek természetes édesítőszerekkel ízesítve. Merthogy a hatékonyság mellett az élvezeti értéket is szem előtt akarta tartani. A DotsDiet ízvilágának megalkotására egy komoly tapasztalattal rendelkező executive séfet kért fel.

Mi már kóstoltuk és nagyon finomak! Gyere és próbáld ki te is, vagy rendeld meg webáruházunkban!