16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Tanácsadóink

Koncsek Hajni (családállítás)

Koncsek Hajni (családállítás)

Koncsek Hajni vagyok, okleveles családállító. 9. éve praktizálok állításvezetőként, vezetek csoportos és egyéni állításokat - online és személyes formában egyaránt. 

A módszer, az előző generációktól átvett sorsunkon, elakadásainkon, családi mintáinkon való oldás olyan hatékonysággal és eredményességgel működik, hatása olyannyira kézzel fogható a mindennapokban; hogy klienseimet, és még ennyi év után is, engem is újra és újra elkápráztat, és elkötelezett nagykövetévé tesz.

Hivatásomnak és személyes küldetésemnek tekintem, hogy tudásommal és képességeimmel maximálisan segítsek azoknak, akik hozzám fordulnak, szakembereket, képződőket oktatok és igyekszem a témában minél több sajtóorgánumban a módszert hitelesen, mindenki számára érthetően, képviselni. 

Bármelyik állítási formát válaszd, én ott leszek az úton, segítőd, a révészed leszek, hogy átjuss a már megszokott, de már kényelmetlen partszakaszról a túloldalra. 

Tudom, hogy nem mindig könnyű a változás útjára lépni. Felkészülésedet kérdésekkel, információk átadásával segítem, útmutatást adok, mi szerint, hogyan érdemes az állításod célját meghatározni ahhoz, hogy az állítás minél hatékonyabb legyen. Az állítás előtt részletesen átbeszélünk mindent, ami számodra fontos. Az álltás során minden egyes rendszerelemedet, aki a témádban meghatározó lehet átvilágítunk, megnézzük milyen hatással van a lelkedre, eddigi elakadásodra. Az oldást  minden egyes fontos szereplővel kapcsolatban elvégezzük, hogy egy hajszálnyi szál se tartsa vissza a lelkedet attól, hogy az új, vágyott állapotodat, működésedet, életminőségedet megélhesd. Az állítások után utólag is tudunk konzultálni, nem maradnak megéléseid, utólag felmerült kérdéseid megválaszoltalanok.

Arra törekszem, hogy az állításod során ne csak és kizárólag egy spirituális élményre tegyél szert, hanem a tudatod is választ kapjon a kérdéseidre, értsd, hogy mi történik az állítás során, mi az pontosan, amit a mező mutat, és az eddigiekből a célod, a megbízásod szerint kivezesselek.

Ha Te is jársz a Termelőkházában, itt bármikor összefuthatunk, mert 16. kerületi lakosként ez az a barátságos, jó hangulatú üzlet, ahol minden olyan terméket megkapok, mely családom egészséges életmódjához elengedhetetlen.

Köszönöm bizalmadat!

info@koncsekhajni.hu
+36306388605