16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Tanácsadóink

Mészáros Krisztina (akupresszúra, talpmasszázs, ayurvéda, Lomilomi, tibeti hangtálak)

Mészáros Krisztina (akupresszúra, talpmasszázs, ayurvéda, Lomilomi, tibeti hangtálak)

Köszöntelek, Mészáros Krisztina vagyok és majd 21 éve természetes gyógymódokkal, terápiákkal foglalkozom. Hiszem, hogy a test, lélek, szellem egységének összehangolásával valódi csodákat tudunk elérni. Szakterületem a keleti filozófia és gyógyászat. Ennek alapja,hogy testünk, lelkünk egységes egész. 10 évvel ezelőtt a verbális terápiáktól kezdtem eltávolódni és egy varázslatos világba csöppentem,az érintés világába. Akupresszúra, talpmasszázs, indiai ayurvéda , hawaii Lomilomi és tibeti hangtálak világába.

Mi is az az ayurvéda masszázs? Mindenkire önálló lényként tekint és tárja fel a tudatalattiban a testi tüneteket kiváltó okot. Erősíti az immunrendszert, izületi fájdalmakat enyhít,szépíti a bőrt,frissíti a memóriát, energikussá válunk tőle, Lomilomi: Hawaii szigetéről ered ez a masszázs, csodálatosan tápláló, mély belső utazásra, önismeretre invitál. Tibeti hangtál: A hangterápia,rezgésterápia gyakorlata ősi megfigyelésen alapszik, szimbólikus üzenetek sokaságát hordozza. Stresszoldó, nyugtató. Tégy jót a testeddel, hogy a lelked jól érezze magát benne!

Szeretettel várlak ha szeretnél feltöltődni,megtapasztalni az egyensúlyt, az energia áramlást. Elérhetőségem: mkriszta19@gmail.com Tel.06308378235