16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Tanácsadóink

Papp Andrea (masszőr 16.ker.)

Papp Andrea (masszőr 16.ker.)

Sziasztok és üdvözlet mindenkinek Papp Andrea vagyok és Budapest XVI. kerületében több mint 10 éve masszőzként dolgozom. Két helyen is elérhető vagyok: a Pálya u. 129.-ben és az Állás u. 10-ben. Ha gyógyulásra, szépülésre vagy kikapcsolódásra vágysz, hívj nyugodtan a +3670/424-8816-os számon. Szeretettel várlak.

Aki jelzi, hogy a Kekszneked/Termelőkháza cég által jött hozzám, az kap 1000 Ft kedvezményt az első kezelés árából.

Azok számára, akik tejmentes, gluténmentes, laktózmentes vagy cukorbeteg-barát lehetőségeket keresnek, Kekszneked a kirándulóhely. A házilag készített sonka, kolbász és méz felejthetetlen ízvilága egyszerűen kihagyhatatlan. A kezdetek óta hűséges vásárló vagyok, és tanúsíthatom termékeik minőségét. A kézzel készített süteményektől az egészséges rágcsálni valókig a termékek széles skáláját kínálják a különféle táplálkozási igényeknek megfelelően. A személyzet hihetetlenül kedves, figyelmes és minden alkalommal kellemes vásárlási élményt nyújtanak. A légkör mindig barátságos, mindenki mosolyog. Nyilvánvaló, hogy szívesen dolgoznak ott, ami tovább növeli a pozitív hangulatot. Csak bátorítani tudok mindenkit, hogy fedezze fel a XVI. kerületben a Keksznekedet, és kényeztesse magát finom kínálatukkal. Illetve látogassatok el Weboldalukra is, ami most már elérhető országszerte.