16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Csapatunk

Csapatunk

Csapatunk

“Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!”

Sziasztok!

Ezúton szeretnénk bemutatni Nektek a sashalmi KekszNeked üzletünk munkatársait/dolgozóit/angyalait. A csapat a lehető legjobb, nagyon összetartóak, megbízhatóak és egy kicsit őrültek is vagyunk.

Az üzlet megálmodója és megvalósítója, nem más, mint Heni. Ő a csapat és az üzlet lelke, a mi "Főnink". Legalább hat ember munkáját végzi egyszerre, napi 3 óra alvás és 3 liter kávé után, mégis mindig mindent a kezében tart. Bármikor hozzánk szól, mondatát úgy kezdi: "Csajoook!" Vevőink bármilyen kérdéssel fordulhatnak hozzá, biztosak lehetnek benne, hogy próbál segíteni és megoldást találni.

A bolt rendfelelőse, "józan esze" Zsuzsi. A raktár és a bolt miatta rendszerezett, átlátható. Ha valamit nem találunk, ő biztosan tudja, hol van. Minden problémára tudja a legegyszerűbb és a legjobb megoldást. Olyan munkamorállal rendelkezik, mint senki más. Mindig talál valami feladatot, és számára a vevő tényleg mindig az első. A legnagyobb segítőkészséggel, alázattal és szeretettel fordul mindenki felé, vásárlóink tőle kapják a legnagyobb mosolyt.

A csapat "jókedv-felelőse", akinek mindig akadnak új, kreatív ötletei, Reni. Ha bárkinek rossz napja van, vagy feszült, ő biztosan elűzi a problémáinkat. Mindig felvidít minket, a munka mellette nem lehet unalmas. Nap mint nap új, kreatív ötletekkel áll elő, melyeket nem győzünk megvalósítani. Bárkivel megtalálja a közös hangot, ha egy jó beszélegetésre vágynak vevőink, ő mindig talál rá alkalmat.

Boltunk szelíd, alapos angyala Magdi. Vásárlóink kedden és szerdán találkozhatnak vele üzletünkben. Pénteken és szombaton a bolt előtt árulja saját gazdaságában termesztett zöldségeit és gyümölcseit és saját készítésű lekvárjait. Legtöbb címkénken az ő gyöngybetűit olvashatjátok, mert neki a legszebb a kézírása. Vevőinket mindig a legnagyobb szelídséggel és kedvességgel fogadja, munkáját pedig nagyon alaposan végzi.

Csapatunk legújabb tagja, "ifjú titánja" Emese. Még alig 18 éves, de már gimnázium mellett szombatonként dolgozik a boltban. Kezdő léte ellenére gyorsan és precízen dolgozik, a vevőket mindig jókedvűen és alázattal fogadja. Bár még fiatal, nagyon jól beleillik a csapatba, a többieket mindig anyáknak hívja. Nem téved nagyot, ugyanis Zsuzsi ténylegesen az anyukája.

Ez lenne a mi kicsi, de klassz csapatunk. Bárki betéved hozzánk, biztos lehet benne, hogy hatalmas mosollyal, segítőkészséggel és szakértelemmel fogadjuk.

Üdvözlettel,

A csajok