16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

doTERRA TEA TREE  (teafa) olaj 15ml
doTERRA TEA TREE (teafa) olaj 15ml
15 100 Ft

doTERRA TEA TREE (teafa) olaj 15ml

doTERRA TEA TREE  (teafa) olaj 15ml
doTERRA TEA TREE  (teafa) olaj 15ml
  • revitalizáló felfrissülést biztosít a bőr számára
  • tisztító, fertőtlenítő hatású
Márka
doTERRA
Kiszerelés (ml)
15 ml
15 100 Ft
Részletek

A gyakran „melaleuca” néven is emlegetett teafa esszenciális olaj több mint 92 különböző vegyületből áll, és elképesztő helyi alkalmazási módokat kínál. A teafa levelét már az ausztrál őslakosok is évszázadokon át használták. Péppé zúzták, és közvetlenül a bőrön alkalmazták hűsítő hatásáért. A teafa olaj legszélesebb körben tisztító, fertőtlenítő tulajdonságairól híres. Használatával mind a körmök, mind a bőr tisztább és ápoltabb lesz, valamint az egészséges arcbőr megőrzéséhez is hozzájárul. A teafa esszenciális olajat gyakran használják alkalmanként előforduló bőrirritációk enyhítésére és a bőr megnyugtatására.

 

Elsődleges előnyök
• Tisztító, fiatalító hatásaival köztudottan revitalizáló felfrissülést biztosít a bőr számára.
• A teafa esszenciális olaj olyan jótékony tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőrhibák megjelenésének csökkentésében.
• Kedvező hatással van a hajra, a bőrre és a körmökre.
• A teafa esszenciális olaj hozzájárul a levegő tisztításához és felfrissítéséhez, miközben elűzi a kellemetlen szagokat.


Használat
• Alkalmanként előforduló bőrirritációk esetén vigyen fel egy-két csepp teafa olajat az érintett területre.
• Adjon egy-két cseppet az arclemosójához, hogy erősítse vele a tisztító tulajdonságait, vagy vigyen fel belőle az arcára borotválkozás után.
• Zuhanyzás után alkalmazza kéz- és lábkörmein, hogy megtisztítsa és egészséges megjelenést kölcsönözzön körmeinek.
• Párosítsa vörös cédrus esszenciális olajjal, és alkalmazza élénkítő borotválkozás utáni olajkeverékként.

Használati utasítás
Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Csak külsőleges használatra.


Figyelmeztetés
Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Hasonló termékek