16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Selyembalzsam ajakír 7g
Selyembalzsam ajakír 7g
2 350 Ft

Selyembalzsam ajakír 7g

  • nőknek és férfiaknak egyaránt az év bármely napján
  • száraz, kirepedezett, sérült, gyulladt, érzékeny ajakra
  • enyhíti a herpesz tüneteit, és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot
  • rovarcsípés enyhítésére
  • kisebesedett orr ápolására
  • könyök- és térdszárazságra
  • kirepedezett kézfej ápolására
Márka
Selyembalzsam
Kiszerelés (g)
7 g
2 350 Ft
Részletek

Veled is megtörtént már, hogy a kirepedezett, feszülő ajkaidra valamilyen ajakápolónak nevezett terméket használva erősen csípő, maró érzést éreztél? Jobban fájt, mint mielőtt rákented az „ápolót”? Majd vásároltál egy másik terméket, és megismétlődött újra és újra?

Veled is megtörtént, hogy végre megtaláltad azt a terméket, amely nem fokozza a fájdalmaidat, de használat után kesernyés, viaszos ízt éreztél, mintha olvadt gyertyát használtál volna? A bőröd pórusai eltömődtek, a sebes vagy gyulladt bőr nem tudott „lélegezni”, és nemhogy enyhítette volna panaszaidat, tovább fokozta a fájdalmat és a gyulladást?

A Selyem Ajakír használatával búcsút inthetsz a további kísérletezésnek és a fájdalmaknak. Ebbe a kis tégelybe belesűrítettük a Hortobágyi Nemzeti Park természetvédelmi oltalom alatt álló méhlegelőiről származó Bio-méhviasz természetes erejét, biztosítva ezáltal számodra a vegyszermentes mindennapos ajakápolást. Mosolyod ragyogóvá, egészségessé és élettelivé válik!

Legyen a Selyem Ajakír az ellenállhatatlanságod természetes titka!

S még valami:
Ezt a kis csodaszert méretéből adódóan bármikor, bárhova magaddal viheted és igazi hű társad lesz a mindennapokban. Az ajakápoláson túl gyors segítségedre lehet rovarcsípésnél, égési sérülésnél, nap okozta kiütésnél. Vagányan helytáll minden nehéz helyzetben! Egy kellemes randevún pedig valódi vanília illatával járul hozzá magabiztosságodhoz.

A telített zsírokban gazdag kókuszolajnak köszönhetően belülről hidratálja a száraz, kirepedezett bőrt és megóvja a további kiszáradástól.

Összetevők: Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Flava, Vanilla Planifolia.

Összetevőink 100%-ban organikus, természetes alkotóelemek. Termékünk nem tartalmaz vegyszereket, tartósítószereket, mesterséges adalék- és színezőanyagokat!

Hasonló termékek