16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Kutyori prémium eper lekvár 230g
Kutyori prémium eper lekvár 230g
1 100 Ft

Kutyori prémium eper lekvár 230g

  • valódi eperből készült prémium lekvár
  • magas rosttartalom
  • valódi gyümölcsdarabok

 

Márka
Kutyori konyha
Kiszerelés (g)
230 g
Kategória
Lekvárok
Mentesség
Gluténmentes, Laktózmentes, Vegán
1 100 Ft
Részletek

A Kutyori-Konyha prémium eper lekvár magas minőségű eperből készült. Roppanós eperdarabokkal valódi lekvár különlegesség készült. 

A Kutyori-Konyha prémium lekvár magas minőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között.

Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben.

A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.

Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását. 

Az epret az egész világon termesztik, könnyű alkalmazkodása miatt. Évelő növény, amely erősíti az immunrendszert és a benne levő antioxidánsoknak köszönhetően meggátolja a szürke hályog kialakulását.

A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja 

Az epret egy erre speciálisan kialakított készülékkel szétszedjük felkockázzuk, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük az édesítéshez kristálycukrot használunk. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.

Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.

Kutyori Konyha Prémium gyümölcslekvár 

Kézműves termékek 

Prémium minőség 

70%-os gyümölcstartalom 

Hagyományos receptúra 

Magas élelmiszerbiztonsági követelmények

Több tíz éves tapasztalat 

Magas rost- és vitamintartalmú készítmények 

Magyar termék 

Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást

A prémium gyümölcslekvár összetétele: 

Eper (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Gyümölcstartalom: 70%

Hasonló termékek