A pásztói Júlia Bio Malom egy 150 esztendős malom. A megőrzött technológia biztosítja hagyományos jellegét, mely ipartörténeti érték. Termékei magas minőségét a magyar bio termelők gabonáiból készült őrlemények adják. A fejlesztések a korszerű, hozzáadott értékek segítségével egészségmegőrző hatású termékeket eredményeznek.
A cég 100 %-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. A rengeteg munka, eltökéltség és fejlesztés eredményeként a kft. saját fejlesztésű és új technikai megoldásokat alkalmazó malmokkal is megjelent mind az export, mind a belföldi piacon.
Hagyományos módon (transzmissziós meghajtás) működtetett berendezéseken készülnek a minőségi élelmiszer alapanyagok. A régi idők hagyományai és a mai kor kívánalmai ötvöződnek az egészségmegőrzés számára készülő termékekben. A bio gabonákból előállított termékek felhasználásával saját fejlesztésű bio késztermékek is rendelkezésre állnak!
Ökológiai gazdálkodásból származó élelmiszer.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1547 Kj/370 kcal
Zsír: 1,8 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 73 g
Amelyből cukrok: 0,7 g
Fehérje: 8,8 g
Rost: 3,2 g
Só: 0g