16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Nuts & Berries étkezési citromsav 500g
Nuts & Berries étkezési citromsav 500g
990 Ft

Nuts & Berries étkezési citromsav 500g

  • cukormentes
  • gluténmentes
  • tartósítószer-mentes
  • vegán
Márka
Nuts & Berries
Kiszerelés (g)
500 g
Mentesség
Cukormentes, Gluténmentes, Vegán
990 Ft
Részletek

Kiváló minőségű étkezési citromsav a Nuts&berries kínálatából, amely sokoldalúan felhasználható a konyhában. A citromsav hozzáadása ételekhez és italokhoz friss, citrusos ízt kölcsönöz, növelve ezzel az ételek élvezeti értékét. A 500 g-os kiszerelés ideális mindennapi használatra és sokféle receptben való alkalmazásra. A Nuts&berries étkezési citromsavja kitűnő savanyítószer, tartósítószer és sűrítőszerként is funkcionál, lehetőséget adva a kreatív és egészséges főzésre. A termék magas minősége biztosítja, hogy étkezése friss és ízletes legyen, miközben mentes a káros adalékoktól és vegyszerektől.

 

Természetes tisztítószerként is használható: Keverjük össze a citromsavat vízzel, hogy hatékony, nem mérgező tisztítószert kapjunk.
Vízkőtelenítés: A citromsav eltávolítja a vízkövet a kávéfőzőkből és vízforralókból, meghosszabbítva ezek élettartamát.


Összetevők: citromsav


Egyéb allergén információ: Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat. Száraz hűvös helyen tartandó!