16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Nektária bio préselt homoktövis natúr 0,5l
Nektária bio préselt homoktövis natúr 0,5l
3 600 Ft

Nektária bio préselt homoktövis natúr 0,5l

  • Csak személyes átvétellel vagy 16. kerületi kiszállítással rendelhető termék!
  • 100% bio
  • frissen préselt ascola homoktövisből
  • üveg flakonban
  • szupertáplálék, természetes immunerősítő
Márka
Nektária
Kiszerelés (ml)
500 ml
Kategória
Ital
3 600 Ft
Részletek

Az immunrendszer hatékony támogatója! Magyarországon termesztett ascola homoktövis ültetvények tiszta gyümölcsének préselt leve. A homoktövis gyümölcs ún. szupertáplálék, természetes immunerősítő. 

 

Rendkívül erős antioxidánsokat tartalmaz, magas a vitamin és hatóanyag tartalma. A homoktövis az egész szervezetre jótékony hatást gyakorol. Többek között védi immunrendszerünket a fertőzésektől, segíti az emésztést, az anyagcsere folyamatokat, segíti a légzőszervrendszer és a mozgásszervrendszer működését, gyulladáscsökkentő hatása van, jó hatást gyakorol a szívre és az érrendszerre, szépíti a bőrt, védi a szemek egészségét, nőgyógyászati, urológiai és onkológiai szempontból is hatásos védelmet nyújtó gyógynövény. Fogyasztását elsősorban megelőzésként, vitalizálásként ajánljuk.

 

Több fajtáját telepítik, melyeknek erősen különböző mértékű a hatóanyagtartalmuk.  Ez a termék a legértékesebb, legmagasabb beltartalmú, Magyarországon termesztett ascola fajtájú gyümölcsöt tartalmazza. Egyedi, nagyon kíméletes, hideg eljárással került feldolgozásra. 

Napi ajánlott minimum 1 evőkanálnyi mennyiség fogyasztása mellett fejti ki jótékony hatását.

 

Tárolás: Felbontás után kérjük, tárolja hűtve és 10 napon belül fogyassza el!

Adatok
Rendelhetőség
Csak személyes átvétellel, vagy 16. kerületi kiszállítással rendelhető!