A Kutyori-Konyha termékei között az egyik legkülönlegesebb lekvár egyértelműen a sűrített szilvalekvár, amely hagyomány eljárással, vagyis sűrítéssel készült. Az eljárás folyamata alatt a szilvát addig sűrítjük, amíg az összes víz el nem párolog, a szilva pedig sűrű masszát képez. Így rendkívül finom ízvilágot garantál, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így az egyik legegészségesebb lekvárunk.
Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.
Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár:
Kézműves termékek
Prémium minőség
Hagyományos receptúra
Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
Több tíz éves tapasztalat
Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
Magyar termék
Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcslekvár összetétele:
Szilva (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Gyümölcstartalom: 70%