A Kutyori-Konyha szederlekvár magas gyümölcstartalommal rendelkezik. A gyümölcsdarabok roppanósan érezhetők a termékben, így magasabb vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkeznek a Kutyori-Konyha lekvárok és magasabb rosttartalmuknak köszönhetően az emésztést is megkönnyítik.
A Kutyori-Konyha prémium lekvár magas minőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között.
Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben.
A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.
Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását.
Főbb jellemzői:
A szeder növénynek egyetlen faja sem mérgező, rendkívül kellemes ízű gyümölcse terem.
Jó antioxidáns forrás.
Rengeteg hibrid faj terem.
Fás szárú növény, összetett levelekkel, méretes, horgos tüskékkel és íves lehajló hajtásokkal.
Kószónövény, Európa és Elő-Ázsia, Észak-Amerika mérsékelt zónáiban honos.
Csersavakban gazdag gyümölcs, gyógynövényként használható mivel védi a hajszálereket.
Baktériumölő hatása rendkívül ismert.
A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja
A szedret egy erre speciálisan kialakított készülékkel felkockázzuk, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük az édesítéshez kristálycukrot használunk. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.
A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása
Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.
Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár
Kézműves termékek
Prémium minőség
70%-os gyümölcstartalom
Hagyományos receptúra
Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
Több tíz éves tapasztalat
Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
Magyar termék
Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcslekvár összetétele:
Szeder (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Gyümölcstartalom: 70%