16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Kutyori prémium kajszibarack lekvár 230g
Kutyori prémium kajszibarack lekvár 230g
2 990 Ft

Kutyori prémium kajszibarack lekvár 230g

  • valódi kajszibarackból készült prémium lekvár
  • magas rosttartalom
  • valódi gyümölcsdarabok

 

Márka
Kutyori konyha
Kiszerelés (g)
230 g
Kategória
Lekvárok
Mentesség
Gluténmentes, Laktózmentes, Vegán
2 990 Ft
Részletek

A Kutyori-Konyha kajszibarack lekvár, a prémium lekvárcsalád egyik klasszikus tagja. Nagyon finom krémes állagát a valódi kajszibarack darabok teszik egyedivé. 70%-os gyümölcstartalma és magas rost tartalma lehetővé teszi, hogy akár gyümölcspép helyettesítésre is használjuk desszertek esetében. 

A Kutyori-Konyha prémium lekvár magas minőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között.

Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben.

A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.

Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását.

Ki ne szeretné az igazán zamatos és valódi magyar különlegességnek számító kajszibarackot. hagyományos receptúrával készült prémium Kutyori lekvár minden felhasználót rabul ejt.

A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja 

A kajszibarackot egy erre speciálisan kialakított készülékkel felkockázzuk, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük az édesítéshez kristálycukrot használunk. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható. 

A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása 

Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.

Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár 

Kézműves termékek 

Prémium minőség 

70%-os gyümölcstartalom 

Hagyományos receptúra

Magas élelmiszerbiztonsági követelmények 

Több tíz éves tapasztalat 

Magas rost- és vitamintartalmú készítmények 

Magyar termék 

Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást

A prémium gyümölcslekvár összetétele: 

Kajszibarack (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Gyümölcstartalom: 70%

Hasonló termékek