16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Hejőmenti Hidegen Sajtolt Szőlőmag olaj 2,5dl
Hejőmenti Hidegen Sajtolt Szőlőmag olaj 2,5dl
2 570 Ft

Hejőmenti Hidegen Sajtolt Szőlőmag olaj 2,5dl

  • A szőlőmagolaj egy értékes növényi olaj, amelyet a szőlőmagok hidegen sajtolásával nyernek.
  • Ez a kiváló minőségű olaj egyre népszerűbbé válik az egészségtudatos emberek körében, mivel számos jótékony hatással rendelkezik az egészségre.
Márka
Hejőmenti
Kiszerelés (ml)
250 ml
Kategória
Olajok
2 570 Ft
Részletek

A szőlőmagolaj sokoldalúan felhasználható a konyhában is. Kiváló választás salátákhoz, öntetekhez és marinádokhoz, mivel enyhén diós íze van, amely kiegészíti az ételeket. Emellett a magas hőmérsékleten is stabil marad, így ideális választás sütéshez és pirításhoz is. A szőlőmagolaj használata hozzájárulhat az egészséges étrend kialakításához és az egészséges zsírok bevitelehez.

Ahhoz, hogy a szőlőmagolajból minél többet profitáljunk, érdemes a hidegen sajtolt, extra szűz minőségű változatot választani. Ez biztosítja, hogy megőrizzék az olajban található értékes tápanyagokat és antioxidánsokat.

Összességében a szőlőmagolaj kiváló választás lehet az egészségtudatos életmód részeként. Az antioxidánsokban gazdag összetétele, az esszenciális zsírsavak jelenléte és a számos egészségügyi előnye miatt érdemes elgondolkodni a szőlőmagolaj beillesztésén a mindennapi étrendünkbe. Próbálja ki a szőlőmagolajat és tapasztalja meg Ön is az egészségügyi előnyeit!

Hasonló termékek