16. kerületi boltunkat és webáruházunkat a +36 70 626 3000-es, vagy a +36 70 560 1001-es számon, a 17. kerületi boltunkat pedig a +36 1 603 4195-ös telefonszámon tudják elérni.

Egészség

Minőség

Sokszínűség

Hejőmenti Hidegen Sajtolt Mákolaj 2,5dl
Hejőmenti Hidegen Sajtolt Mákolaj 2,5dl
3 710 Ft

Hejőmenti Hidegen Sajtolt Mákolaj 2,5dl

  • A mákolaj, amelyet a mák magjából nyernek ki hidegen sajtolással, régóta ismert és használt természetes olaj.
  • Az egészségügyi előnyei miatt egyre népszerűbbé válik az emberek körében.
  • A mákolaj gazdag esszenciális zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek hozzájárulnak az egészséges életmódhoz és számos előnnyel járnak.
Márka
Hejőmenti
Kiszerelés (ml)
250 ml
Kategória
Olajok
3 710 Ft
Részletek
A mákolaj felhasználása is sokféle. Gyakran használják a konyhában a salátákhoz és hideg ételekhez, így hozzájárul az étrendünk egészséges zsírokban való gazdagításához. Az olaj finom, enyhén diós ízű, ami ízesítőként is kiváló. Emellett a mákolaj használható bőrápolásra is. A benne lévő tápanyagok hidratálják és táplálják a bőrt, és segítenek megőrizni annak rugalmasságát és fiatalosságát.

Összességében a mákolaj rendkívül hasznos táplálék, amely számos egészségügyi előnnyel járhat. A szív- és érrendszeri egészség támogatása mellett segíthet az agy egészségének megőrzésében, a bőr hidratálásában és a cukorbetegség kockázatának csökkentésében. Ön is szeretne egészségesen élni? Válassza a mákolajat webáruházunkból!