Hús helyettesítésére szolgáló, növényi alapú alternatíva.
A texturált borsófehérje granulátum új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet.
Végre egy újabb növényi alternatíva a darált hús és a szójabab helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A granulátum saját tömegéhez képest képes lehet háromszor annyi folyadékot felvenni és felhasználásának szinte csupán a képzelet szabhat határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveheti az ízeket. A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezhet. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk".
Összetevők: 100% texturált borsófehérje
Felhasználási terület: Darált hús helyettesítésére alkalmas.
Elkészítési javaslat:
300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje granulátumra, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben
|
Energia
|
1545 kJ
|
367 kcal
|
Zsír
|
5 g
|
-amelyből telített zsírsavak
|
0,9 g
|
Szénhidrát
|
17 g
|
-amelyből cukrok
|
3,5 g
|
Rost
|
16 g
|
Fehérje
|
55 g
|
Só
|
<0,03 g
|
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Norvégia