Összetevők: Bulgur (durumbúza töret), szárított hagymakeverék (5%) (vöröshagyma, póréhagyma, metélőhagyma változó arányban).
Allergének a termékben: glutén, nyomokban földimogyorót és szezámot tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
|
Energia
|
1442 kJ (342 kcal)
|
Zsír
|
1,3 g
|
-amelyből telített zsírsavak
|
1,0 g
|
Szénhidrát
|
75,0 g
|
-amelyből cukrok
|
1,0 g
|
Fehérje
|
12,0 g
|
Só
|
0 g
|
Felhasználási javaslat:
Elkészítés: egy csésze bulgurt két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja.
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Származási hely: Magyarország